USPON, PAD, USPON… Gde su nestale Anđela i Nađa?!

Da li je javnost zaboravila ove mlade influenserke nakon njihovog najavljenog povlačenja sa “toksične” Jutjub scene?

source: Alo

Za tri godine, koliko su prisutne na ovoj platformi, Anđela i Nađa su prošle kroz mnogo uspona i padova. Pravi haos na domaćoj Jutjub sceni nastao je kada je došlo do sukoba između ovih tinejdžerki iz Požarevca i Bake Praseta.

Nakon izlaska njihove pesme “Ola Ole” naišle su na oštre Bakine kritike, a kasnije i brojne publike. Drama koja je trajala mesecima završila se ubedljivom pobedom Bake Praseta jer su se ove dve devojke povukle sa Jutjuba, što je bilo prouzrokovano velikim gubitkom pratilaca ali i pretnjama koje su im stizale sa svih strana.

Odlučile su da im glavni fokus bude na školovanju, te su se povukle i sa Instagrama, a i obrisale su sve videe osim oproštajnog.

Mnogi su mislili da je ovo kraj njihove slave, mnogi su bili razočarani, a mnogi su ovo smatrali pobedom. Međutim, svi su bili vrlo iznenađeni nakon što su se ove devojke vratile nakon samo nekoliko nedelja!

Sadržaj njihovih videa se nije naročito promenio, i dalje su ostale vesele i poletne, međutim, nije sve isto kao pre…

Pre zapamćenog skandala, devojke su imale čak preko pola miliona pregleda po videu, dok su se oni sada prepolovili. Pad popularnosti odrazio se i po smanjenoj publici ali i po tome što su postale manje relevantne kod mladih.

Uprkos brojnim neprilikama i hejtu koji ih je snašao, oporavak njihovog kanala se zapaža. Podrška fanova je primetno porasla, a nedavno su proslavile, prema njihovim rečima, najtežih 700.000 sabova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *