TOP 3 VIDEO-IGRE KOJE NAS OČEKUJU U SKORIJE VREME

Zbog napretka tehnologije igrice su sve impresivnije urađene, gaming se samim tim poboljšava, sve su veće zarade i sve je više truda i samih sredstava uloženo je u nove video-igre koje bi trebalo da zadrmaju celu scenu.

Prva igrica koja je ispred svih ostalih je igrica pod imenom Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077. je igra uloga koja se igra u perspektivi prvog lica poznatog kao V, plaćenika čiji pol, frizure, lice, tip tela, modifikacija tela, pozadina (nomad, ulični klinac ili korporacija) možete da birate, a odeća je prilagodljiva. V-ova odeća menja način interakcije s osobama koje nisu igrači (NPC-ovi), s kojima imaju potencijal da formiraju romantične i seksualne odnose. Igra će izaći 16. aprila 2020. godine.

Trailer za samu igricu obecava kao i gameplay koji ce vas sigurno ostaviti bez daha.
Cyberpank je first person(igrica u prvom licu) igrica koju prati jako zanmljiva prica i jako dobro odradjen gameplay. Igrica nam dolazi iz CD Project Red.Igrica ce biti u prodaji 16.aprila 2020 godine.

DragonBall Project Z

Na drugom mestu imamo igru koja prati priču jednog anime crtaća. Zmajeva Kugla je ime igre koja ce usrećiti sve fanove ovog animea.

Glavni junak u samoj igri je Goku covek sa nadljuckom snagom igrica nam dolazi pocetkom 2020 godine.Fanovi same igrice ce poludeti povodom same igrice zbog njene brutalno odradjene grafike.

Odmah posle Dragon Bola je Borderlands 3

Borderlands 3 je iz prvog lica pucačina koja je predstavljena kao život u budućnosti.Nastavak ove igrice mozemo ocekivati 13 septembra ove godine.Mnogo je ulozeno turda u sam gameplay i mnogo raznih pomagala u samoj igrici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *