Šta se dešava sa vašim omiljenim serijama?

Sigorno je da mi živimo u vremenu serija, svako malo se pojavljuje neka nova, megapopularne su i svi ih gledaju. Evo šta se dešava sa nekim od najpoznatijih svetskih serija ove godine. I ne brinite, nema spojlera!

The Big Bang Theory

foto

Jedan od najpoznatijih sitcomova ikada ove godine se, na veliku žalost brojnih fanova, završio izlaskom 12. sezone.

U seriji se prate životi Sheldona Coopera, Leonarda Hofstadtera, Howarda Wolowitza, Rajesha Koothrappalia, Penny,Bernandette Rostenkowski i Amy Farah Fowler.

Serija je počela sa emitovanjem na CBSu još 2007. godine i svaka sezona je snimana ispred publike u studiju. Javnost je šokirala vest o kraju pupularne serije jer se očekivalo da će sigurno izbaciti još sezona zbog velikog uspeha.

Jim Parsons glumi glavnog lika Sheldona Coopera i Forbes kaže da je od ove uloge zaradio 27,5 miliona dolara. Nakon osvojena četiri Emija za ulogu u ovoj seriji, Parsons je postao veoma tražen gumac. Kako pare više uopšte nisu bile problem, mogao je da uzme koju god ulogu da je hteo. Možda je čak i odbio ponudu od 50 miliona dolara za sezone 13 i 14.

Deadline piše da je posle tipičnog čitanja scenarija cela glumačka postava bila pozvana u kancelariju izvršnog producenta Chucka Lorrea. Mnogi su mislili da će ovo biti sastanak o mogućoj 13 sezoni, jer je CBS bio u pregovorima sa Warner Bros o mogućim novim sezonama.

“velika trojka”, Penny, Leonard i Sheldon

Umesto toga, Parsons je kroz suze rekao svojim kolegama da će 12 sezona biti njegova poslednja. Odmah nakon toga, Lorre je rekao da će ona biti poslednja sezona za sve. Takođe kaže da ne želi da nastavi seriju bez svih likova,jer su oni tamo “jedna porodica”.

Parsons je javnost obavestio o svojoj odluci preko instagram posta.

How to Get Away With Murder

foto

Mega popularna serija se ove godine završava dolaskom šeste sezone 26. septembra. Nakon što se peta sezona završila velikim cliffhangerom, svi fanovi željno iščekuju nove epizode.

U ovoj sezone ćemo pratiti živote učenika profesorke Annalise Keating tokom njihovog poslednjeg semestra na fakultetu.

Ceo trejler još nije izbačen, ali dobili smo mali promo.

Kreator serije, Peter Nowalk je rekao: “Rešiti da završimo seriju je bila brutalna odluka, ali priča vam sama kaže šta da uradite. Za mene, put Annalise Keating je uvek imao jasan kraj. Znam da imam još 15 epizoda da završim njenu priču i dam svim ostalim likovima neverovatan kraj, i to je poklon koji kreatori serija retko dobijaju… Jedva čekam da svi vide kako se završava, sa svim preokretima i ludnicom koju napravimo svakog četvrtka uveče.”

Gossip Girl

foto

Ova američka teen drama je završena još 2012. godine. Ove godine, 17. jula, šokirala nas je vest da hit serija dobija svoj reboot.

Serija će se emitovati na novom striming servisu HBO Max. Još nije poznat tačan datum, ali ovaj servis počinje sa radom tek u proleće sledeće godine. Ko-kreator serije Josh Schwartz je rekao da ovo nije remake već “nastavak tog sveta”.

foto

Serija će pratiti novu generaciju srednjoškolaca iz Upper East Sidea u Nju Jorku. Ništa još nije sigurno, ali male su šanse da će se orginalni glumci vratiti.

Schwartz je dodao da će ovog puta “svi biti gossip girl”.

Greys Anatomy

foto

Najpoznatija doktorska serija na svetu će dobiti još 2 sezone. Ove jeseni dolazi 16. sezona a sledeće godine 17. Da li će se ovaj broj još povećati zavisi od glavne glumice Ellen Pompeo, koja je izrazila želju da se oproba u nekim novim ulogama jer pare nisu više problem (ovo nam je nešto poznato).

foto

Emitovanje 16. sezona počinje 26. septembra i ona će na kanalu ABC ići odmah posle How to Get Away With Murder. Trejler za novu sezonu još nije izašao, očekuje se da će izaći bliže početku emitovanja.

U novoj sezoni moraju da se razreše cliffhangeri koji su ostavljeni na kraju 15. sezone. Dobili smo i prvu sliku sa snimanja!

Glumci likova Andrew DeLuca i Meredith Grey na setu

Supernatural

foto

Još jedna u nizu mega popularnih serija koja ove godine dobija svoju poslednju sezonu je Supernatural. Petnaesta sezona počinje sa emitovanjem 10. oktobra i imaće 20 epizoda. Trejler za novu sezonu još nije izašao.

U svoje čuvene uloge se vraćaju Jated Padalecki (Sam), Jensen Ackles (Dean) i Misha Collins (Castiel). Collins je na tviteru podelio emocionalan post nakon što je objavljeno da je 15. sezona poslednja.

On je takođe rekao da misli da će se serija završiti tako što će Sam i Dean umreti. Kaže: “Ako umru-ne znam, mislim da nije još napisano-ali ako umru, želim da se to desi dok rade nešto što vole i što će napraviti svet boljim mestom” i dodaje: “Deo mene misli da je to jedini način da završimo Supernatural. Zato što kad bi momci bili živi, oni bi lovili, a kada bi lovili, voleo bih da ih vidim da love.”

foto
Dean i Sam

Na San Diego Comic Conu bilo je priča o mogućem Supernatural filmu. Izvršni producent Robert Singer je rekao za Digital Spy: “Mislim da, generalno, kada prave film od serije, postoji određena vremenska razlika između ta dva… Tako da sigurno ne isključujem tu mogućnost. To je nešto u šta bih bio zainteresovan. Mislim da bi i momci verovatno voleli to da urade. Ali sada samo pokušavamo da izguramo ovu poslednju sezonu i da to uradimo tako da ljudi budu zadovoljni.”

The Walking Dead

foto

Ovog 6. oktobra dolazi deseta sezona serije The Walkng Dead. Na San Diego Comic Conu dobili smo trejler, datum izbacivanja i mnogo vesti o novoj sezoni. Ova sezona će imati standardnih 16 epizoda.

Danai Gurira, koja glumi Michonne, sigurno odlazi sa serije. Ona će se možda pojaviti u The Walking Dead filmovima. Takođe, pojaviće se novi lik, Virgil. On će upoznati Derilovu grupu tokom njihovog rata sa Whisperers. Producentkinja Gale Ann Hurd ga je opisala kao “veoma pametnog” i “veoma snalažljivog”.

foto
novi lik Virgil

Opis narednih epizoda je: “Sada je proleće, par meseci posle kraja sezone 9, kada je grupa odlučila da pređe na teritoriju whisperera tokom oštre zime. Oni su pretnja sa kakvom se nikad ranije nisu susreli. Pitanje šta treba da urade i strah koje ono izaziva će doneti paranoju, propagandu, tajne agende, i unutrašnju borbu koja će ih testirati kao pojedince i kao grupu.”

Takođe je potvrđeno da će biti još jedan vremenski skok u novoj sezoni.

13 Reasons Why

foto

Ova veoma kontraverzna serija dobija treću sezonu, i možemo da očekujemo mnogo promena. Ovaj put priča nije oko Hane Bejker, već Brajsa Vokera. Nova sezona izlazi 23. avgusta na Netflixu. Takođe je objavljeno da će četvrta sezona serije biti njena poslednja.

U trejleru, koji je izašao prekjuče, vidimo neke nove likove. Tek na kraju saznajemo o čemu će se raditi u trećoj sezoni, tokom scene sahrane Brajsa Vokera.

Radnja serije je postavljena osam meseci posle kraja druge sezone. Narator trejlera za treću sezonu je novi lik, Ani, koju će da igra Grace Saif (ona je devojka koju vidimo kako agresivno pokušava opere, najverovatnije, krv sa neke tkanine). Ona u trejleru kaže: “Istina je, uz određene uslove i određenu motivaciju, svako je mogao ovo da uradi.”

foto
novi lik Ani

Snimanje četvrte sezone je već počelo, i ona će se fokusirati na poslednju godinu srednje škole i maturiranje glavnih likova. Pre nego što treća sezona izađe, šta vi mislite, ko je ubio Brajsa Vokera?

Ako ste zaboravili šta se ranije desilo, Netflix je objavio rekapitulaciju prve sezone, a ovde možete pogledati rekapitulaciju druge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *