Popularna Instagram zvezda ima samo 13 godina, a već je OZBILJAN SKANDAL-MAJSTOR

Šta je to izazvalo javnost da skrene toliku pažnju na ovu mladu devojku koja u poslednje vreme zauzima naslovne strane novina?

source: Married Biography

Danijel Kon je stekla popularnost postavljanjem, kako mnogi kažu, neprikladnih i besmislenim videima na TikTik-u. S obzirom da navodno ima 15 godina, a i njeni fanovi nisu ništa stariji, zbog svog ponašanja zadobila je mnoge kritike javnosti koja smatra da nije dobar uzor.

Međutim, posebnu pažnju privukla je na sebe kada je sa svojim dugogodišnjim dečkom, Majkiem Tuom, lažirala venčanje a kasnije čak i trudnoću. Negativne reakcije stizale su sa svih strana, a stvar je eskalirala kada su odjednom izbrisali zajedničke slike sa Instagrama, što je prouzrokovalo mnoge fanove da veruju da se mladi par razišao.

Drama se dodatno razvila kada je razjašnjeno da su za raskid isključivo krivi Majkijevi roditelji. Istina je isplivala na površinu kada su na društvenim mrežama, uz priložena dokumenta, objavili Danijeline prave godine. Ispostavilo se da ova mlada zvezda ima samo 13 godina, što je ona ipak, zajedno sa svojim roditeljima, porekla.

Zbog velike razlike u godinama, Majkijevi roditelji su zaključili da okončaju romansu ovo dvoje influensera i da preuzmu sve njegove društvene mreže. Danijel, kao i Majki, javno su izrazili svoje nezadovoljstvo oko cele priče, a i fanovi deluju vrlo razočarani.

Iako se ovoj devojci svašta izdešavalo, izgleda da drama i skandali ne prestaju da je prate. U centru pažnje je i njena nova pesma, koja je izazvala veliku kontroverzu, a izgleda da ćemo još mnogo toga čuti o njoj u budućem periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *