KAKO da vaš insta stori GORI ovog leta

Instagram je u potpunosti preokupirao život većini, pogotovo mlađoj populaciji. Kako da bez puno truda vaš insta stori izgleda kao kod poznatih ličnosti, blogera ili influensera? I kako da vaš insta stori bude zanimljiv i kreativan?

👉MEŠANJE TEKSTA I PISANJA👈

Poenta u kreativnim insta storijima upravo i jesu različitosti, koje će privući pratioce😎. Mešanje fontova i pisanja je najčešće, jer će tako vaše pratioce sigurno očarati koncept vaših kreativnih storija🤯. Reč koja će nositi značenje vaše fotografije podelite na dva dela. Jedan deo otkucajte u vidu teksta, a drugi ispišite slobodnom rukom na ekranu. I eto, dobili ste sasvim zanimljiv, a ipak jednostavan stori😉.

👉VODEĆE LINIJE👈

Vodeće linije vode, odnosno ocrtavaju vaše telo ili maštu😸. Izgledaju veoma simpatične, a u isto vreme veoma kreativne😍. Potom što izaberete sliku, koju ćete objaviti, preko nje slobodnom rukom nacrtajte željeni oblik. Bilo bi dobro da bude što raznobojnije i maštovitije. Nakon toga, linije koje su nacrtane preko tela izbrišete. Neka vaša mašta bude vaša vodeća putanja💕!

👉RAZLIČITE BOJE I FONTOVI👈

Kombinacijom boja i fontova dobijate savršen sklop stilova. Što više različitih boja, fontova i stilova nije na odmet. Još ako uz savršen dizajn imate i iskrenu emociju🥰, baš kao na ovoj slici👩‍👧, vaša slika će biti dobitna kombinacija👌. Emocija je na prvom mestu! Mešanjem svega po malo dobijate ovakav insta stori😝.

👉VIŠE ISTIH REČI👈

Poznato je da na instagramu volimo da objavljujemo svakodnevne užitke🤷‍♀️. Evo kako na lak način da vaše slatke užitke učinite još slađim🥰. Napišite što više istih reči u različitim bojama, i tako ih ostavite. Na prvi pogled viša matematika, a ustvari brzo i lako😊!

👉VIŠE TEKSTOVA U JEDNOM👈

Naši najbolji prijatelji zauzimaju posebno mesto u našim srcima💖, kao i u našim instagram arhivama😂. Zato ovakvu sliku moramo učiniti magičnom, kroz nekoliko veoma jednostavnih koraka. Prvo ispišite slobodnom rukom po ekranu željenu reč. Preko nje pređite što šarenijom bojom. Na tu šarenu podlogu ispišite drugu reč. I tako smo došli do interesantnog sklopa boja i slova🙌.

👉UKLAPANJE BOJA👈

Kako da vaša hrana bude jednako ukusna i na tanjiru i na insta storiju🤔? Uklopite boju i font vaše slike, tako da boja slova bude slična ili nasuprot sasvim drugačija bojama sa slike😻.

👉UKRASITE IVICE SLIKE👈

Svaka fotografija zrači nekom posebnom i neopisivom atmosferom🥳. Kako bi na još bolji način dočarali atmosferu ukrašavamo ivice fotografije. Možemo ih ukrasiti fontovima različitih boja i veličina, ili tačkicama u koje ćemo upisati slova. Svejedno je, dok god fotografija zadržava prirodnu čar, prepustite se mašti i kreativnosti😜!

👉EMOCIJA I ATMOSFERA👈

Slobodnom rukom napišite željenu reč, gumicom obrišite preko polovine. Na tu obrisanu podlogu opet napišite istu reč. Veoma jednostavno i kreativno😉!

Ne kažu džabe da slika govori više od hiljadu reči. Postali smo jedna velika porodica, koja je svakim danom sve jača💪. Našim radom i trudom se svaki dan penjemo sve više i više🤜🤛. A ono što je najbitnije je da mi volimo ovo što radimo i u tome uživamo💖!

BUDITE ONO ŠTO JESTE, I VAŠOM LEPOTOM ULEPŠAJTE SVET OKO SEBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *